Konferencia felhívás

„TANULÁS – TUDÁS – GAZDASÁGI SIKEREK”

A Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara, és a Lifelong Learning Magyarország Alapítvány közös szervezésben rendezi meg Tudományos Konferenciáját Győrben „TANULÁS – TUDÁS – GAZDASÁGI SIKEREK” avagy a tudásmenedzsment szerepe a gazdaság eredményességében címmel melyre szeretettel meghívja a téma iránt bármely megközelítésben elkötelezett kutatókat, oktató kollégákat, PhD-hallgatókat, és a témával foglalkozó szakembereket a gyakorlati élet más területeiről.

Időpont: 2010. április 14. szerda
A konferencia helyszíne: Széchenyi István Egyetem
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

A konferencia elnöke: Dr. habil. Bencsik Andrea egyetemi docens

A konferencia célja: fórumot teremteni a menedzsment, a gazdaság bármely területén kutatók, oktatók és gyakorlati szakemberek számára, hogy kicseréljék gondolataikat, új eredményeiket megvitassák.

A plenáris előadásokat (menedzsment, marketing, és regionalitás témakörökben) a tudományterületek hazai neves képviselői tartják. A konferencia tervezett szekciói:

  • menedzsment
  • gazdaság
  • regionalitás
  • interdiszciplináris területek

A jelentkezéseket 300 szavas rövid összefoglalóval 2010. február 26-ig várjuk, a szekció megjelölésével. A leadott anyagok alapján március 3-ig a konferencia szervezőbizottsága dönt a jelentkezések elfogadásáról, erről értesítést küldünk. A végleges tanulmányok beküldési határideje 2010. március 16. Valamennyi elfogadott tanulmány – amennyiben a szerző a formai követelményeknek megfelelően időre leadja azt – publikálásra kerül a konferencia CD-alapú, lektorált tanulmánykötetében, amelyet a résztvevők a konferencia napján kézhez kapnak. A szekcióvezetők, valamint a szervezőbizottság által legjobbnak talált tanulmányokból (szekciónként a legjobb) a szerzőknek lehetősége lesz összefoglalót megjelentetni a CEO Magazinban. A formai követelményeket a mellékelt dokumentumban olvashatják.

Jelentkezés: Részvételre és előadónak jelentkezni egyaránt a www.lifelonglearning.hu/gyor2010 oldalon található elektronikus jelentkezési lap kitöltésével és a fenti honlapról letölthető összefoglaló címre való visszaküldésével lehet.

Részvételére számítva, üdvözlettel:

Prof. dr. Rechnitzer János
a Széchenyi István Egyetem rektor helyettese és a
Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola vezetője

Prof. dr. Józsa László
a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának dékánja

Szalai Piroska
a Lifelong Learning Magyarország Alapítvány szakmai igazgatója